پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

پلمب طلافروشی‌های متخلف در مشهد | رئیس اتحادیه: فروشندگان طلا نسبت به بازگشایی مغازه خود اقدام کنند + فیلم (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۲۶۱۶۷
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۵
  • ۱۵
پلمب طلافروشی‌های متخلف در مشهد | رئیس اتحادیه: فروشندگان طلا نسبت به بازگشایی مغازه خود اقدام کنند + فیلم (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳)
در پی اعتصاب طلافروشان در مشهد، پس از آنکه روز‌های گذشته درباره بازگشایی آن‌ها مذاکراتی صورت گرفت، مغازه‌هایی که به اعتصاب خود پایان ندادند، توسط تعزیرات حکومتی خراسان رضوی پلمب شدند.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به‌گزارش شهرآرانیوز، بر اساس تبصره ۴ ماده۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ثبت معاملات انواع طلا اعم از آب‌شده، شمش، مسکوکات و مصنوعات در سامانه جامع تجارت، الزامی در نظر گرفته شد؛ این موضوع درحالی‌که از سال ۱۴۰۱ مطرح بود، اما از نیمه دوم سال گذشته جدی‌تر و از اواخر آذرماه به‌صورت رسمی اعلام شد. همچنین تأکید شد که از ابتدای دی‌ماه، تخلف از ضوابط مذکور، موجب محکومیت به ضبط کالا و پرداخت جریمه برابر ارزش کالا خواهد شد. با‌این‌حال با توجه به برخی ابهامات این قانون، ثبت اطلاعات و سرمایه در سامانه جامع تجارت تا سه ماه به تعویق افتاد که براین‌اساس‌، اجرای این قانون از تاریخ ‌۷ فروردین‌ماه امسال الزامی شد.

تعداد بازدید : 1302

با این‌حال طی روز‌های گذشته برخی از واحد‌های طلافروشی در مشهد در اعتراض به قانون ثبت اطلاعات و سرمایه در سامانه جامع تجارت، واحد‌های خود را تعطیل کردند و دست به اعتصاب زدند. بر همین اساس عصر امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، سازمان تعزیرات حکومتی به‌دنبال تخلف قانونی در اعتصاب و بستن واحد‌های طلافروشان، این واحد‌ها را پلمب کرد.

فروشندگان طلا نسبت به بازگشایی مغازه خود اقدام کنند

در همین زمینه رئیس اتحادیه صنف فروشندگان طلا و جواهر مشهد در گفت‌وگو با شهرآرانیوز درباره علت تعطیلی مغازه‌های طلا و جواهر مشهد عنوان کرد: قانون سامانه جامع تجارت، چهارشنبه هفته گذشته به ما ابلاغ شد که از طریق کانال اتحادیه به همکاران نیز اطلاع‌رسانی کردیم و روز چهارشنبه و پنجشنبه نیز خوشبختانه هیچ مسئله‌ای به وجود نیامد. روز شنبه، ۱۵ ‌اردیبهشت در بیشتر گروه‌ها این زمزمه به وجود آمد که واحدهای صنفی برای روز یکشنبه به‌صورت یکپارچه تعطیل کنند و اعتراض خود را نسبت به اعلام سرمایه‌هایشان نشان دهند.

یوسف تقی زادگان افزود: جمیع اصناف طلا و جواهر در مشهد اعلام کردند که نمی‌توانند وارد این سامانه شوند تا موجودی طلای خود را اعلام کنند. این موضوع به گوش ما رسید و روز گذشته جلسه‌ای در اتاق اصناف با حضور هیئت‌مدیره اتاق اصناف و فرمانداری مشهد برگزار کردیم که خوشبختانه به تفاهم خوبی نیز رسیدیم.

 وی ادامه داد: اخبار این جلسه را به اطلاع تمامی اصناف رساندیم تا روز یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت، همه مغازه‌های خود را بازکنند. به آنان وعده دادیم که اگر مغازه خود را در روز یکشنبه باز کنند، کسی به سراغشان نیاید تا موجودی طلای خود را اعلام کنند.

 رئیس اتحادیه صنف فروشندگان طلا و جواهر مشهد گفت: ما از طریق تهران و دیوان عدالت اداری و مجلس وکیل گرفتیم و پیگیری کردیم که تا اطلاع ثانوی هیچ اقدامی برای جمع‌آوری موجودی طلای اصناف صورت نگیرد؛ فقط واحدهای صنفی باز باشند و به‌هیچ‌عنوان صنف خود را تعطیل نکنند.

وی تصریح کرد: اما امروز متأسفانه تعداد زیادی از مغازه‌ها نسبت به تعطیلی مغازه خود اقدام کردند که فرمانداری مشهد به اتفاق اکیپ بازرسی و تعزیرات ورود کرده و نسبت به پلمب مغازه‌های تعطیل اقدام کرد.
تقی‌زادگان اضافه کرد: مجدد‌ پادرمیانی کرده و تقاضا کردیم تا فروشندگان مغازه‌های خود را باز کنند. برخی مغازه‌ها مجدد باز شدند، اما در عصر یکشنبه تعداد دیگری از فروشندگان، مغازه‌های خود را تعطیل کردند که امیدوارم با پیامی که در کانال اتحادیه قرار داده‌ایم، روز دوشنبه نسبت به بازگشایی مغازه خود اقدام کنند.

وی گفت: من به‌عنوان رئیس اتحادیه صنف طلا و جواهر چیز بدی برای صنف خودم نمی‌خواهم. از‌همین‌رو از آنان تقاضا دارم که نسبت به بازگشایی صنف خود اقدام کنند.

 رئیس اتحادیه صنف فروشندگان طلا و جواهر مشهد افزود: من در رابطه با همین موضوع نیز اعتراض دارم و نمی‌توانم موجودی طلای خود را اعلام کنم، اما با بستن مغازه مشکلی حل نمی‌شود و اعتراض نسبت به این مشکل راه‌حل قانونی دارد. فروشندگان نسبت به بازگشایی مغازه خود اقدام کنند تا قول‌هایی را که از مسئولان گرفته‌ایم، بتوانیم اجرایی کنیم. فردا صبح در تهران این معضل را پیگیری خواهیم کرد تا به نتایج خوبی برسیم.
وی گفت: سلسله‌مراتب پیگیری این اتفاق کمی زمان می‌برد و این‌گونه نیست که یک‌شبه به نتیجه برسد. بارها تأکید کرده‌ام که اگر کسی فروشنده‌ای را مجبور کرد تا به سامانه جامع تجارت ورود کند، مغازه خود را تعطیل کند و موضوع را با اتحادیه در میان بگذارد؛ اما قول می‌دهم که کسی هیچ‌کدام از اصناف را مجبور به اعلام موجود‌ی‌اش نخواهد کرد. امیدوارم فردا واحدهایی که پلمب شده‌اند، تعهد بدهند تا بتوانیم پادر‌میانی کنیم که مشمول جریمه نشوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
12
11
کارخوبی کردین دستتون دردنکنه خداخیرتون بده واقعا این طلافروشاشورش درآورده بودن تقی به تقی میشه سریع درمغازههاشون می‌بندن یکم به فکرقشرضعیف جامعه باشین همه که نمیتونن طلا بخرن حداقل قیمتش طوری باشه که تمام اقشارجامعه بتونن بخرن نه یک تعدادمحدودی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
مگه نرخ طلا.را طلافروشی میده.قیمت از تهران میاد هیچ ربطی به طلا فروش نداره.اینها برای دفاع از شما مشتریها اعتصاب کردن،بعد از مدتی که خواستی طلا هاتون بفروشید هر چی فروختیم از قیمت اولیه کسر میشه ما بقیه باید 25درصد مالیات عایدی به سرمایه بدین.لطفا اطلاع از چیزی ندارین نظر ندین
محسن
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
از این به بعد شما میتونی طلا بخری
هاشم
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
نادان قیمت طلا دست دولته
ایران
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۸
یه جوری صحبت می کنی که انگار طلا فروشان مسبب گرون شدن طلا هستن نه خیر همون کسایی که در طلا فروشی ها رو پلمب می کنند مسبب این کارند و در ضمن کسانی که مسئول هستن باید مراقب قشر ضعیف جامعه باشند که نیستن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
0
2
احسنت بر اتحادیه فروشندگان طلا ،مرحبا،لایک ،آفرین
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
0
2
دست تعزیرات درد نکنه دمتون گرم خداخیرتون بده یاعلی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
0
3
اونا هم باید مثل بقیه مالیات بدن و دارایی هاشون شفاف باشه،چرا فقط کارمندا مالیات بدن؟
بب
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
2
0
اختیار مال خود را هم ندارند عجب ب
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
0
1
آخه.چراحرف.حق.وخواست.منطقی.را.بهش.انگ.تخلف.وهزارحرف.نامربوط.دیگه.براش.میزارید.ازادی.اجباری.یعنی.همین..حالانوبت.طلا.فروشان.شده.یک.فکرکارشناسی.ومنطقی.بکنید.اگه.واقعامیتونید
موسوی
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۸
0
2
بابا خیلی رو دارن. این طلافروشا
اونی که حسابش درسته ترسی از اعلام کردنش نداره...
معلومه میخواد جلو دلال بازیاشون گرفته بشه اینقدر درد داره واسشون
دهقانی
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۸
0
2
مگه خون طلافروش رنگی تر از بقیه کاسباس
این همه شرکت و مغازه کارخونه حساب و کارتخوانشون زیر نظر اداره مالیاته
اونا چه فرقی دارن با بقیه...
حسین آذری
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۸
0
1
با سلام ضمن تقدیر از بازاریانی که درآمد حلال مدنظرشان می باشد و همیشه انصاف را رعایت کرده و می کنند باید بگویم اونهایی که تبعیت از قانون و مقررات رو سدی در مقابل اجحاف و زیاده خواهی هایشان می دانند دیر یا زود به سزای اعمال زشت خود خواهند رسید .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۰
0
1
آخه خدا درتو تخته کند چرا این همه گران شده اقلام
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۱
0
0
چرا عاقل کند کاری که بازآید غلط کردن .
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->